ONZE WERKWIJZE

 

Vooraf weten waar u aan toe bent? Dat is altijd fijn. Of het nu gaat om een eenmanszaak of multinational, voor alle branches en aantallen is Kristels Fashion uw partner in bedrijfskleding.

Tijdens het kledingtraject volgen we een aantal stappen, waarbij uw wensen in kaart worden gebracht. Zo kunnen we altijd een optimaal voorstel op maat aanbieden.

stap 1: kennismaking & inventarisatie

Een samenwerking begint met de kennismaking. Ieder kledingtraject wordt gestart met het inventariseren van uw wensen en voorwaarden. We maken kennis met u en uw bedrijf en vormen zo een beeld van de uitstraling, die u wilt bereiken met nieuwe bedrijfskleding. Bent u verantwoordelijk voor het kledingtraject binnen het bedrijf? Dan bent u van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Of we brengen een bezoek aan u op locatie, als dat beter uitkomt. 

stap 2: offertetraject & voorstel kledinglijn

Inmiddels hebben we een goed beeld gekregen van uw bedrijf en uw wensen. Op basis hiervan brengen we een voorstel en kostenindicatie uit, waarbij verschillende mogelijkheden voor een totaalpakket worden aangeboden. Onze kracht ligt in het treffend samenstellen van een collectie, die echt bij uw organisatie past. Een collectie die matcht met het huidige modebeeld, maar niet al te trendgevoelig is. U gaat tenslotte uit van een lange levensduur van de kleding. Zijn de artikelen uit voorraad leverbaar? Dan kunnen we direct overgaan tot stap 5: realisatie & levering. Overigens hoeft de keuze voor een voorraadartikel niet te betekenen dat uw kledinglijn geen maatwerk is. Ook hierbij wordt de kleding geleverd conform uw huisstijl, alleen zijn de mogelijkheden beperkter. Kiest u voor een gepersonaliseerde kledinglijn? Dan blijven we nog even in de ontwerpfase. 

stap 3: ontwerp & styling

Voor een gepersonaliseerde kledinglijn wordt de bedrijfskleding exclusief voor uw organisatie ontworpen. Onze stylisten creëren digitale schetsen van de collectie, die we voor u in gedachten hebben. In een overzichtelijke presentatie, inclusief kleur- en kwaliteitsstalen, wordt dit aan u voorgelegd. Hierbij houden we rekening met de kleuren, eventuele contrastkleuren en andere elementen van uw huisstijl. Zo wordt uw kledinglijn al bijna tastbaar en kunt u gericht de juiste keuze maken. 

stap 4: opdrachtbevestiging

Het ontwerp is besproken, de keuzes zijn bepaald; het is tijd om iets moois te realiseren. We lopen samen nog een keer door de ontwerpen en de samenstelling van de collectie, zodat we niets over het hoofd zien. Hierbij geven we ook onze extra servicemogelijkheden voor levering en vervolgtraject aan. Zo kunt u bijvoorbeeld door ons uw voorraad laten beheren, zodat u altijd snel bedrijfskleding voor nieuwe medewerkers in huis hebt.

stap 5: realisatie & levering

Nu gaan we hard aan de slag om uw gekozen kledinglijn te realiseren. De juiste maten worden geïnventariseerd door passessies (op locatie) voor alle medewerkers te organiseren en het bestel- of productieproces wordt in gang gezet. Er wordt een planning en leverdatum met u besproken, gedurende het traject houden wij u op de hoogte van de vorderingen. Ook maken we duidelijke afspraken over de levering. Wilt u de kleding op één locatie ontvangen of bij uw medewerkers thuis? Kunnen wij voor u de distributie in Nederland of zelfs internationaal verzorgen? Wilt u persoonsgebonden kledingpakketten ontvangen, zodat iedere medewerker een eigen kledingset ontvangt? Wij denken graag met u mee over de meest efficiënte levering! 

stap 6: evaluatie & vervolgtraject

Ons streven is altijd 100% dienstverlening en service. Na afloop, maar ook tijdens het traject, houden we intensief contact. Een partnerschap is meer dan een eenmalige samenwerking. Met veel van onze klanten werken we al jaren samen. Persoonlijk contact vinden we belangrijk, zo ook het transparant weergeven van verwachtingen, waarbij we altijd een eerlijk advies geven. Ook na de levering blijven we graag met u in contact. Voor nabestellingen, incidentele verzoeken of voorraad- en kledingbeheer. Wij zijn uw partner in bedrijfskleding, het liefst voor een hele lange tijd!

Ons team staat voor u klaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw bedrijfskleding? Gevonden!

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden voor uw organisatie te schetsen. De koffie staat bij ons altijd klaar.

Ons team staat voor u klaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw bedrijfskleding? Gevonden!

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden voor uw organisatie te schetsen. De koffie staat bij ons altijd klaar.