Revant revalidatie kiest ook voor KF

Bij Revant werken we aan de hand van behandelprogramma’s die toegespitst zijn op veelvoorkomende diagnoses. Elke behandeling (individueel of in een groep) wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie en leidt tot een op maat gemaakt behandelplan. Onze revalidatiecentra hebben alle faciliteiten voor een optimale leeromgeving zoals zwembaden, fitnesszalen, ontspanningsruimten en interactieve loopbanden zoals de GRAIL (Revant revalidatiecentrum | Breda) en de C-Mill (Revant revalidatiecentrum Lindenhof | Goes).
Door betere behandelingen hebben mensen met kanker tegenwoordig een grotere kans op genezing. Toch blijft kanker een ingrijpende ziekte dat uw leven fors overhoop kan halen. Veel mensen hebben voor, tijdens en na de behandeling tegen kanker moeite om hun leven weer op te pakken. Misschien heeft u hier ook moeite mee. U bent bijvoorbeeld snel vermoeid, uw conditie is achteruit gegaan of u heeft last van angst en/of somberheid.

Gelukkig hoeft u er niet alleen voor te staan en kan een traject bij Revant een volgende stap zijn. Bij ons werkt een team van ervaren specialisten om u bij de revalidatie te helpen.
Vanuit de landelijke richtlijn Oncologische revalidatie (IKNL) hebben wij een oncologisch behandelprogramma ontwikkeld ter bevordering van uw gezondheid. Dit programma is er op gericht om samen met u en uw naasten uw oorspronkelijke leefpatroon zo goed en zelfstandig mogelijk te hervatten en evenwicht te hervinden.

Op basis van het intakegesprek adviseren wij u over het revalidatietraject dat mogelijk volgt. Samen met u stemmen we af welk programma het beste bij u past: een ‘behandeling op maat’.