maatschappelijk & duurzaam

niet zeggen, maar doen

Duurzaamheid is een essentieel onderdeel geworden in onze maatschappij. Als wij, met onze dagelijkse activiteiten, een bijdrage kunnen leveren ten gunste van de maatschappij en het milieu, dan doen we dat graag.

Gecertificeerd ondernemen
Kristels Fashion is een ISO 9001 en 14001 gecertificeerd bedrijf. Dat staat voor de norm, die eisen stelt aan het kwaliteits- en milieumanagementsysteem. Deze certificaten laten zien dat we doen wat we zeggen: het optimaal houden van onze kwaliteit en het stimuleren van duurzaamheid. Hierbij bieden we kwalitatieve bedrijfskleding, tegen marktconforme prijzen, binnen een aanvaardbare termijn en zijn we ons hierbij bewust van het milieu. De klant staat centraal en we optimaliseren continu onze bedrijfsprestaties om te blijven voldoen aan de norm.

Milieubewust & duurzaam

Wij streven ernaar om een beperkte belasting op het milieu te leggen en een bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving. Dat doen we o.a. door:

Recycling
Kristels Fashion heeft een partnerschap met Gaia Circulair. Zij zorgen ervoor dat producten worden teruggehaald en gerecycled. Het gaat hierbij om nieuw ontwikkelde, circulaire, maar ook bestaande, niet-circulaire producten. Op deze manier maken samen de transitie naar een circulaire economie, stap voor stap.

Uw gebruikte werkkleding, schoenen en beschermingsmiddelen kunnen waardevolle grondstoffen bevatten die opnieuw worden ingezet. Zodra de producten binnen komen, worden ze opgenomen in de materiaalbank van Cirmar. Vervolgens worden ze gehygiëniseerd, gesorteerd en beoordeeld aan de hand van de samenstelling en de kwaliteit.

Van werkkleding worden producten zoals tassen gemaakt, maar ook wordt het doek vervezeld om er voor een deel nieuw garen en doek van te maken. Het leder van werkschoenen kent een nieuwe toepassing in o.a. automotive. Indien gewenst kunnen zelfs producten specifiek voor uw bedrijf gemaakt worden!

Omdat op veel van uw producten een bedrijfslogo is bevestigd, wordt de kleding als vertrouwelijk materiaal behandeld zodat geen bedrijfslogo’s opnieuw op de markt verschijnen

Stimuleren duurzaamheid toeleveranciers
  Wij streven naar het vergroten van duurzaamheid bij onze toeleveranciers. Bij de productie en inkoop van grondstoffen wordt nauwkeurig gekeken naar de milieubelasting. Voor onze bedrijfsauto’s worden milieubewuste keuzes gemaakt om CO2-uitstoot te vermijden, verminderen en compenseren. Ook onze externe vervoerders zijn gecertificeerd en leveren en verzenden
  klimaatneutraal.

Werken bij en met Kristels Fashion
  Zowel voor onze medewerkers als samenwerkende partners vinden wij dat de werkomgeving kwalitatief en veilig moet zijn. Comfortabele werkomstandigheden zorgen voor een hogere betrokkenheid en een positieve instelling op de werkvloer. Samen werken we aan onze bedrijfsdoelstellingen door middel van een open en transparante communicatie en binnen een informele sfeer, waarbij iedereen een eigen stem en verantwoordelijkheden heeft. Samen staan we nog sterker!

Ons team staat voor u klaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw bedrijfskleding? Gevonden!

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden voor uw organisatie te schetsen. De koffie staat bij ons altijd klaar.

Ons team staat voor u klaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw bedrijfskleding? Gevonden!

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden voor uw organisatie te schetsen. De koffie staat bij ons altijd klaar.