uw partner in bedrijfskleding

functioneel ontmoet fashion

Veel sectoren vragen om functionele en beschermende bedrijfskleding. Dat betekent niet dat bedrijfskleding standaard moet zijn. Wij vinden het enorm belangrijk dat een bedrijf onderscheidend is door uitstraling. Voor een feest of belangrijke gebeurtenis halen de meeste mensen alles uit de kast om er mooi uit te zien. Waarom zou dit dan niet tijdens uw dagelijkse werkzaamheden kunnen? Functioneel ontmoet fashion. Kristels Fashion welteverstaan.

persoonlijk & betrokken

Kristels Fashion is een echt familiebedrijf, opgericht door Peter en Marie-Christie Eijffert in 1995. Alweer 17 jaar is ook dochter Kristel een belangrijk onderdeel binnen het bedrijf. Onze medewerkers voelen ook als familie. Met een hecht team klaren we samen de klus, de betrokkenheid bij elkaar en onze klanten is enorm hoog. Een groot deel van onze activiteiten vindt plaats in eigen huis, zoals een vermaak- en drukservice, logistieke afdeling en koeriersdienst. Hierdoor zijn we flexibel, kunnen we snelle levertijden hanteren en bieden we altijd oplossingen op maat, ook uit voorraad. Ons fashiongevoel zit ons in het bloed. Of de uitstraling nu zakelijk of casual moet zijn, bedrijfskleding kan altijd modern zijn door een subtiel detail, zoals een juiste snit of opvallende accessoire.

wij denken met u mee

Door onze jarenlange ervaring met verschillende branches weten we wat wel en niet werkt. Ons uitgebreide assortiment biedt tal van standaardmogelijkheden en nog meer mogelijkheden op maat. Wij adviseren u over de juiste pasvormen en handige details, die echt voor de functionaliteit van de kleding zorgen. Met onze dienstverlening bieden we persoonlijke service, die altijd net een stapje verder gaat. U bent van harte welkom voor een kennismaking!

Maak kennis met ons team

wij stellen ons graag aan u voor

Marie-Christie Eijffert
Algemeen directeur
marie-christie@kristelsfashion.nl

Peter Eijffert
Directeur
peter@kristelsfashion.nl

Kristel Eijffert
Commercieel directeur
kristel@kristelsfashion.nl

Lars Hamers
Sales Manager
lars@kristelsfashion.nl

Rein van de Klundert
Operationeel Manager
rein@kristelsfashion.nl

Iris van de Sande
Commercieel Medewerkster
iris@kristelsfashion.nl

Anita van Son
Coupeuse
anita@kristelsfashion.nl

Mathieu Kolsteren 
Chauffeur

Lotte Eijffert
Afdeling Logistics

Ons team staat voor u klaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw bedrijfskleding? Gevonden!

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden voor uw organisatie te schetsen. De koffie staat bij ons altijd klaar.

Ons team staat voor u klaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw bedrijfskleding? Gevonden!

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden voor uw organisatie te schetsen. De koffie staat bij ons altijd klaar.