maatschappelijk & duurzaam

niet zeggen, maar doen

Duurzaamheid is een essentieel onderdeel geworden in onze maatschappij. Als wij, met onze dagelijkse activiteiten, een bijdrage kunnen leveren ten gunste van de maatschappij en het milieu, dan doen we dat graag.

Gecertificeerd ondernemen
Kristels Fashion is een ISO 9001 en 14001 gecertificeerd bedrijf. Dat staat voor de norm, die eisen stelt aan het kwaliteits- en milieumanagementsysteem. Deze certificaten laten zien dat we doen wat we zeggen: het optimaal houden van onze kwaliteit en het stimuleren van duurzaamheid. Hierbij bieden we kwalitatieve bedrijfskleding, tegen marktconforme prijzen, binnen een aanvaardbare termijn en zijn we ons hierbij bewust van het milieu. De klant staat centraal en we optimaliseren continu onze bedrijfsprestaties om te blijven voldoen aan de norm.

Milieubewust & duurzaam

Wij streven ernaar om een beperkte belasting op het milieu te leggen en een bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving. Dat doen we o.a. door:

Recycling
Kristels Fashion geeft uw oude bedrijfskleding een nieuw leven. Wij bieden dit ter recycling aan bij Het Frankenhuis. Zij ontwikkelen ecologische en economisch aantrekkelijke oplossingen voor hergebruik van textielsoorten. Daarnaast werken we samen met Tricorp Workwear. Zij hebben als commissielid bijgedragen aan de ontwikkeling van de in 2020 ontwikkelde NTA 8195, ofwel de Norm Circulair Textiel. Tricorp ontwikkeld steeds meer circulaire werkkleding bestaande uit gerecyclede grondstoffen. Kunnen wij u begeleiden in een recyclingtraject? Neem dan contact met ons op.

Stimuleren duurzaamheid toeleveranciers
  Wij streven naar het vergroten van duurzaamheid bij onze toeleveranciers. Bij de productie en inkoop van grondstoffen wordt nauwkeurig gekeken naar de milieubelasting. Voor onze bedrijfsauto’s worden milieubewuste keuzes gemaakt om CO2-uitstoot te vermijden, verminderen en compenseren. Ook onze externe vervoerders zijn gecertificeerd en leveren en verzenden
  klimaatneutraal.

Werken bij en met Kristels Fashion
  Zowel voor onze medewerkers als samenwerkende partners vinden wij dat de werkomgeving kwalitatief en veilig moet zijn. Comfortabele werkomstandigheden zorgen voor een hogere betrokkenheid en een positieve instelling op de werkvloer. Samen werken we aan onze bedrijfsdoelstellingen door middel van een open en transparante communicatie en binnen een informele sfeer, waarbij iedereen een eigen stem en verantwoordelijkheden heeft. Samen staan we nog sterker!

Ons team staat voor u klaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw bedrijfskleding? Gevonden!

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden voor uw organisatie te schetsen. De koffie staat bij ons altijd klaar.

Ons team staat voor u klaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw bedrijfskleding? Gevonden!

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden voor uw organisatie te schetsen. De koffie staat bij ons altijd klaar.