Mededeling coronavirus

Belangrijke mededeling i.v.m. het coronavirus (COVID-19)

Allereerst gaan onze gedachte uit naar eenieder en hun dierbaren in deze vervelende en onzekere tijd. Wij hopen dat u allen zo min mogelijk fysieke en economische last ondervindt van het coronavirus. Het is hartverwarmend om te zien dat de samenleving in deze lastige periode elkaar de helpende hand toereikt. Wij hebben groot respect voor eenieder die hier op zijn/haar manier aan bijdraagt.

 

Uiteraard is onze hoogste prioriteit nu het welzijn van onze medewerkers en klanten. Daarom volgt Kristels Fashion de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Hierdoor zijn er een aantal wijzigingen met wat u normaal van ons gewend bent. Wij zullen tot nader order geen klanten bezoeken en helaas kunnen wij ook geen bezoek van klanten en leveranciers bij ons op de zaak ontvangen. Kristels Fashion werkt  wel door zolang dit is toegestaan door de overheid.

 

U kunt dezelfde kwaliteit en snelheid van ons verwachten zoals u dat normaal gesproken van ons gewend bent. Wij blijven dus aan het werk en zullen uw orders blijven uitleveren (indien toegestaan op locatie). Onze chauffeur rijdt momenteel niet, wat betekend dat al uw orders per post aan u verstuurd worden. Ophalen van orders en afgeven van retouren is momenteel ook niet mogelijk tot nader order.

 

Medewerkers met symptomen van het virus of ander gezondheidsklachten werken uit voorzorg thuis. Deze kunt u bereiken via de gebruikelijke e-mailadressen en/of telefoonnummers. U kunt ons telefonisch bereiken op maandag t/m donderdag van 09:00 -12:00 en 13:00 – 17:00 en op vrijdag van 09:00 – 13:00.

 

Mocht het advies van het RIVM of vanuit de overheid aangepast worden dan zullen wij u zo spoedig mogelijk een update geven over de gang van zaken. Tot die tijd hebben wij er alle vertrouwen in dat we deze lastige periode samen doorkomen en elkaar de helpende hand blijven toereiken waar mogelijk en nodig.

 

Zorg goed voor uzelf en de mensen die het nodig hebben. #staysafe.

 

Team Kristels Fashion