Groenhuysen kiest ook voor KF

Over ons
Bij Groenhuysen zetten we ons in voor overwegend ouderen in de regio Roosendaal. We bieden hen mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te kunnen halen. Dat doen we met een brede dienstverlening, variërend van gemak en comfort tot intensieve zorg, zowel in de vorm van thuiszorg als ook in onze uitstekend verzorgde woonvoorzieningen. Onze visie is daarbij: ouder worden, jezelf blijven!

Zo’n 2300 medewerkers en nog eens 1300 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor de 4000 cliënten van Groenhuysen.

Organisatie
Groenhuysen is ontstaan in 1993 uit een fusie tussen Charitas, het vroegere gasthuis, en diverse bejaardencentra uit Oudenbosch en omstreken. De naam Groenhuysen staat voor een vriendelijke en open organisatie. Het ‘groen’ verwijst naar de relatie met het maatschappelijk leven en de natuur. ‘Huysen’ symboliseren de veiligheid en de zekerheid die we cliënten en medewerkers bieden.

Groenhuysen heeft een semi-endorsed locatiebeleid. Dat betekent dat locaties van Groenhuysen zich sterker profileren ten opzichte van de organisatie in haar totaliteit. Locaties ontplooien dan ook activiteiten onder hun eigen naam en logo.
Werkgebied