WERKKLEDING VOOR UW WEGENBOUW PERSONEEL

wij ontzorgen op ieder vlak

Ook de wegenbouwsector zit goed bij Kristels Fashion. Zo hebben wij perfecte kleding voor stratenmakers. Uit voorraad leveren wij een kwalitatief hoogwaardige collectie signaalkleding, overalls en jacks.

waarom kiezen voor kristels fashion? 

Kwaliteitsvolle bedrijfskleding

Marktconforme prijzen

Milieubewust

Binnen een aanvaardbare termijn

Klant staat centraal

Groot aanbod aan bedrijfskleding

jarenlange ervaring

in verschillende branches

Trendsetter in bedrijfskleding. Wij kijken steeds naar de actuele mode maar verliezen nooit de functionaliteit uit het oog. Artsen, koks, chauffeurs, verpleegkundigen, tandartsen, pedicures, obers, sporters, bewakers, schoonmakers, chirurgen. Wat zij met elkaar gemeen hebben? Ze zijn allemaal herkenbaar aan hun kleding. Bij elk type kleding leveren wij graag de passende accessoires, van comfortabele schoenen die uw kostuum completeren, van strik tot bijpassende das, tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van degelijke werkschoenen.

Voor de industrie heeft Kristel’s Fashion een uitgekiende collectie werk- en signaalkleding, voor elk weertype binnen en buiten, en ook hier is het voor ons een genoegen uw pakket te bedrukken met logo’s, tekst of afbeeldingen. Wij zijn ook in staat een op uw huissstijl gebaseerde kledinglijn voor u te ontwikkelen.

Ons kledingprogramma bestaat uit een exclusieve damescollectie in veel kwaliteiten, kleuren en dessins. De collectie herenkleding brengt u zowel robuuste kwaliteit als elegantie, en wij letten er vooral op dat voor veel beroepsgroepen aansluiting bij de keuzes uit de damescollectie van groot belang kan zijn.

Onze hulp nodig

wij doen meer dan alleen de kleding

Bent u geïnteresseerd in wegenbouw bedrijfskleding van Kristels Fashion?

Denkt u bij ons de perfecte match gevonden te hebben? Tof! Graag gaan we van te voren met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Ook voorzien we u dan van persoonlijk advies. Zien we u snel? De koffie staat klaar!