BEDRIJFSKLEDING VOOR UW TAXI PERSONEEL

wij ontzorgen op ieder vlak

Ook voor de taxibranche hebben wij een prachtige collectie tegen marktconforme prijzen. Alle kleding voor taxi-chauffeurs vindt u bij Kristels Fashion. Allemaal uit voorraad leverbaar gecompleteerd met prachtige overhemden,stropdassen, riemen en buitenjassen.

Natuurlijk hebben wij ook voor de logistieke sector passende kleding tegen marktconforme prijzen.

waarom kiezen voor kristels fashion? 

Kwaliteitsvolle bedrijfskleding

Marktconforme prijzen

Milieubewust

Binnen een aanvaardbare termijn

Klant staat centraal

Groot aanbod aan bedrijfskleding

jarenlange ervaring

in verschillende branches

Trendsetter in bedrijfskleding. Wij kijken steeds naar de actuele mode maar verliezen nooit de functionaliteit uit het oog. Artsen, koks, chauffeurs, verpleegkundigen, tandartsen, pedicures, obers, sporters, bewakers, schoonmakers, chirurgen. Wat zij met elkaar gemeen hebben? Ze zijn allemaal herkenbaar aan hun kleding. Bij elk type kleding leveren wij graag de passende accessoires, van comfortabele schoenen die uw kostuum completeren, van strik tot bijpassende das, tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van degelijke werkschoenen.

Voor de industrie heeft Kristel’s Fashion een uitgekiende collectie werk- en signaalkleding, voor elk weertype binnen en buiten, en ook hier is het voor ons een genoegen uw pakket te bedrukken met logo’s, tekst of afbeeldingen. Wij zijn ook in staat een op uw huissstijl gebaseerde kledinglijn voor u te ontwikkelen.

Ons kledingprogramma bestaat uit een exclusieve damescollectie in veel kwaliteiten, kleuren en dessins. De collectie herenkleding brengt u zowel robuuste kwaliteit als elegantie, en wij letten er vooral op dat voor veel beroepsgroepen aansluiting bij de keuzes uit de damescollectie van groot belang kan zijn.

Onze hulp nodig

wij doen meer dan alleen de kleding

Bent u geïnteresseerd in kleding van Kristels Fashion voor uw taxibedrijf?

Denkt u bij ons de perfecte match gevonden te hebben? Tof! Graag gaan we van te voren met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Ook voorzien we u dan van persoonlijk advies. Zien we u snel? De koffie staat klaar!